Kisel v FC Sydney končí s trénerom Lavičkom: "Nebojím sa konca kariéry"

04.02.2012 Celý región



Sydney 4. februára (TASR) - Futbalový stredopoliar s reprezentačnými skúsenosťami Karol Kisel po tejto sezóne ukončí svoje pôsobenie v klube FC Sydney končí rovnako ako hlavný tréner Vítězslav Lavička. Slovenský legionár pripustil, že po druhej austrálskej anabáze zvažuje aj koniec aktívnej činnosti.
Tridsaťštyriročný Kisel u protinožcov končí, pretože sa chce vrátiť do Európy, kde plánuje pôsobiť aj v nefutbalových sférach po ukončení kariéry. "Na rozdiel od iných hráčov sa konca kariéry nebojím. Som na neho pripravený," povedal bývalý slovenský olympionik pre český denník Sport.
Kisel, ktorý je dvojnásobný majstrom českej najvyššej súťaže, však pripustil aj ďalšie účinkovanie na futbalových trávnikoch. "Keďniekto príde s ponukou, ktorá ma vážne osloví, možno do toho ešte pôjdem. Muselo by ma to ale baviť. Teraz si však skôr myslím, že skončím úplne," skonštatoval bojovný futbalista, ktorý pôsobil v kluboch Lokomotíva Košice, ODu Trenčín, Bohemians Praha, Slovan Liberec, Sparta Praha a Slavia Praha.
Rodák z Košíc vyštudoval právo a v Prahe by si chcel otvoriťvlastnú právnickú kanceláriu. "Už som nejaké ponuky dostal, mohol by som sa špecializovať na šport," zdôveril sa so svojimi plánmi 25-násobný slovenský internacionál.
 

Vyberte región